Story

Design floral creat de Sorina Wesolowski

story

Bine ati venit la Decor cu flori!

 

Creatiile rafinate si compozitiile florale originale stiu cel mai bine sa exprime emotiile intense si sentimentele umane. Abordarea autentica a unei tematici de eveniment, fie ca este nunta, botez, lansare de produs sau marca, un eveniment corporate, decor personalizat, buchet de flori sau un cadou inedit nu mai este o provocare pentru mine, ci un stil propriu, distinctiv, nascut din empatie si interes fata de client.

 

Ce facem noi la Decor cu flori? Invatam!

Invatam sa daruim sentimente, invatam sa apreciem frumosul, invatam sa respectam natura si naturalul, invatam despre efemer si etern, despre emotii si clipe memorabile. Expresia perfecta a tot ce e sublim si veritabil in sufletul omului sunt florile intr-un buchet si zambetul senin pe chipul lui.

 

Ce mai facem noi la Decor cu flori? Muncim!

Muncim pentru a fi cei mai buni, muncim pentru aprecierile voastre, muncim pentru calitate si profesionalism. Provocarea vine de la tine: sa fim noi cei care stim cel mai bine sa punem stropii de minune pe fiecare petala din buchetul sau aranjamentul floral pe care il daruiesti.

Ce mai facem inca la Decor cu flori? Zambim!

Zambim pentru ca e in firea noastra, zambim pentru ca florile ne invata in fiecare zi cum sa o facem si ne place, zambim pentru ca zambetul este cel care raspandeste cel mai repede bucuria si emotiile. Zambetul este cea mai frumoasa ipostaza a chipului uman. Zambetul e ingredientul secret pe care-l punem in buchetele noastre.

Dar cel si cel mai mult ne bucuram atunci cand, la final, evenimentul, aranjamentul floral sau buchetul este perfect!

Stim sa ne facem clientii fericiti!

testimoniale

Bun gust, rafinament, eleganță, simplitate, naturalețe, vioiciune, îndrăzneală, frumusețe sunt sinonime pentru Decor cu flori!

Miara Angelica

Cele mai frumoase flori si aranjamente florale! Va felicit!

Alexandra Terme

Multă sensibilitate la Decor cu flori, pe lângă celelalte calități!

Bujor Ciuciu